Do Opavy se po dvou letech vrací Velikonoční trhy

OPAVA – Po dvouleté přestávce, kterou způsobila covidová pandemie, se letos Opavané opět mohou těšit na tradiční Velikonoční trhy v centru města.

„Trhy začaly na Dolním náměstí poslední březnový den a potrvají tady až do 14. dubna,“ potvrdila informaci Lada Dobrovolná z tiskového oddělení opavské radnice.

Staňte se členy FB skupiny Život v Moravskoslezském kraji a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Pokud na Velikonoční trhy v Opavě přijdete, ve stáncích najdete tradiční rukodělné výrobky nejen ze dřeva, ale také pletené zboží, dekorace, mýdla a různé pochutiny, například pražené oříšky, marmelády, sýry či perníky. Prodejci budou ve stáncích každý den od 10.00 do 18.00 hodin.

Z plánovaného doprovodného programu pořadatel láká třeba na skupiny Abraxas, Poutníky, nebo Fleret. Zahrají také místní cimbálovky Výhonek a Opavští gizdi.

Chybět nebude po celou dobu konání ani nabídka jídel, ať už se jedná o párky v rohlíku, klobásky, bramborové spirály, nebo kuřecí špízy, bramborové placky a halušky.