Rytíř i Karkulka dorazí na Den dětí do Zoo Ostrava

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ – Už tuto středu, 1. června, si mohou děti z Ostravy i širokého okolí užít zábavný program, které se pro ně chystá v Zoo Ostrava.

„Pro nejmenší návštěvníky, kteří tento den do zoo přijdou, bude připraven speciální program. Určitě je potěší také malý dárek, který dostanou u vstupu do zoologické zahrady,“ popisuje mluvčí zoo, Šárka Nováková.

Staňte se členy FB skupiny Život v Moravskoslezském kraji a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Program bude v zoologické probíhat od 9,00 hodin dopoledne. U expozice s domácími zvířaty se bude do 18,00 hodiny nacházet stanoviště, kde si mohou  děti vyzkoušet nejrůznější pohybové a vědomostní aktivity.

Ve výukovém centru a jeho okolí se pak mohou děti setkat s Červenou karkulkou, udatným rytířem a dalšími pohádkovými a zvířecími postavičkami. S nimi si můžou malí oslavenci zahrát a zasoutěžit do dvou hodin odpoledne. Během celého dne budou probíhat i  komentovaná setkání u mnoha zvířecích výběhů a expozic.

Doprovodný program se však uskuteční pouze za pěkného počasí. Děti v tento den zaplatí obvyklé vstupné do zoo, a to  100 Kč.