Bohumínské aquacentrum čeká delší odstávka, než obvykle

BOHUMÍN – Na svou pravidelnou každoroční odstávku se chystají v bohumínském aquacentru. Letos je ale plánovaná odstávka mnohem delší. Důvodem jsou rozsáhlejší úpravy areálu.

Aquacentrum je nejnavštěvovanějším zařízením v Bohumíně. Během osmnáctidenní proměny se vodní areál dočká výrazné modernizace. Odstávka potrvá od 1. do 18. září. Na návštěvníky po znovu otevření čeká nový whirlpool, ochlazovna v saunovém světě, světla v bazénu i moderní obklady.

Staňte se členy FB skupiny Život v Moravskoslezském kraji a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

„Po sedmnácti letech provozu potřebuje aquacentrum rozsáhlejší úpravy a servis. V plaveckém bazénu se chystáme opravit podvodní světla a popravit dlažbu okolo bazénů. Nový bude celý vnitřní whirlpool, ve kterém se začala projevovat koroze,“ vysvětlil ředitel městské společnosti Bospor Jan Resler.

Inovace se dočká i saunový svět, kde bude nová ochlazovna se stylovým dřevěným vědrem. Kompletně nový bude i šatnový mobiliář, klienti se dočkají nových skříněk k odložení věcí a dojde i k rekonstrukci dlažby.