V Ostravě došlo k tragédii. Na cvičném okruhu zemřel mladý motorkář

OSTRAVA – S podezřením na trestný čin zabití z nedbalosti nyní vyšetřují ostravští kriminalisté smrt 24letého motocyklisty, který včera havaroval na cvičném okruhu v Ostravě – Třebovicích.

Podle sdělení policistů měl mladý muž před tragickou událostí z motocyklu spadnul. Během pádu se měla na motorce poškodit páčka ruční brzdy. Mladý muž přesto pokračoval ze zatím nezjištěných důvodů dál v jízdě.

Staňte se členy FB skupiny Život v Moravskoslezském kraji a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Krátce poté z blíže nezjištěného důvodu nezvládl řízení stroje, vyjel vlevo mimo vozovku a narazil do zábrany z pneumatik a poté do přilehlé betonové zdi. „Při nehodě motocyklista utrpěl mnohočetná poranění zejména v oblasti hlavy, která byla neslučitelná se životem a na místě zemřel,“ sdělil mluvčí policie, René Černohorský.

U zemřelého byla již nařízena soudní pitva, která by měla upřesnit, zda v době jízdy nebyl pod vlivem alkoholických nápojů, nebo jiných omamných, psychotropních a návykových látek.