Petr Korč ve volbách obhájil svou pozici, Frýdek-Místek povede Naše město a ANO

FRÝDEK-MÍSTEK / Zástupci hnutí Naše Město F-M a ANO 2011 v zářijových volbách získali nejvíce hlasů. Tento týden už se zároveň dohodli na složení koalice, která nově povede město. Primátorem nadále zůstává Petr Korč, prvním náměstkem bude Radovan Hořínek (ANO 2011).

„Jednali jsme o spolupráci na základech, na kterých fungovala stávající koalice, včetně současného programového prohlášení. Díky hlasům občanů máme možnost dokončit připravené projekty a vize. “ řekl primátor Frýdku-Místku, Petr Korč (Naše Město F-M).

Staňte se členy FB skupiny Život v Moravskoslezském kraji a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Prioritou nového vedení města je podle Korče hospodaření, zachování dosavadní podpory sociální oblasti, kultury a sportu. Podle zástupců hnutí ANO byla v minulém období koaliční spolupráce na magistrátě věcná, konstruktivní a nic nebrání jejímu pokračování.

Dohodnuté složení vedení města je následující

Primátor: Petr Korč (Naše Město F-M)

Náměstci primátora: Radovan Hořínek (ANO 2011), Jiří Kajzar (Naše Město F-M), Jakub Míček (ANO 2011), Miroslav Bártek (Naše Město F-M), Leona Sárköziová (ANO 2011).