Kristýna v Ulici zkolabovala! Otrávila se, nebo že by tak mladá měla infarkt?

Seriál Ulice otevírá další velké téma, jež rezonuje naší společností a jež se prolíná hned do několika osudů uličních postav – téma duševního zdraví. Své místo v životě tak bude hledat třeba Kristýna, která se snaží najít sama sebe. Cestu k tomu má ale trnitou. A zkolabuje právě ve chvíli, kdy se zdá, že se jí podařil nový začátek.

Blančina (Linda Rybová) dcera Kristýna (Sára Korbelová) se dlouho nemohla vzpamatovat z rozchodu s Denisem (Libor Matouš). Bylo to pro ni jako blesk z čistého nebe. Kristýna do poslední chvíle netušila, že Denis s ní už není šťastný, že si dokonce již našel jinou. Když vše prasklo, Kristýna se sesypala. Ihned se od Denise odstěhovala, pak se z toho dlouho vzpamatovávala. Její blízcí, zejména máma, Evžen (Martin Finger) a Adam (Vojtěch Machuta), jí tehdy byli obrovskou oporou. Kristýna se vinila ze všeho, co se stalo. Za odcizením s Denisem viděla svou přípravu na maturitu a přijímačky na vysokou školu. Později si uvědomila, že vlastně žila Denisův život, o který rozchodem přišla, a že je teď úplně ztracená. Najednou si nebyla jistá vůbec ničím – sama sebou, svým místem v životě, studiem na vysoké škole. S přispěním celé rodiny včetně babičky (Jitka Smutná) i táty (Vasil Fridrich) a později také díky Denisovi to nejhorší překonala, nebo si to alespoň všichni mysleli.

Kristýna nastoupila na vysokou školu, začala docházet na terapie, pracovat na sobě, třídit si priority, poznávat sebe sama. S její postupnou proměnou šla ruku v ruce také znovunabytá pohoda, změna image i seknutí se školou. Dalším Kristýniným krokem k návratu do normálního života je rande, na něž po dlouhé době vyrazí na popud kamarádky Petry (Nela Kailová). Nejprve se holky domluví na schůzce ve čtyřech s Petřiným klukem a jeho kamarádem, jehož Kristýna zaujala už jen díky Petřinu vyprávění. Přestože se na tohle setkání Kristýna hodně těší, skončí nečekaně rychle. Kristýně se udělá zle, ze schůzky uteče a vzápětí zkolabuje, aniž by ona sama tušila, co se děje. Jedná se o infarkt? Dal jí v klubu někdo něco do pití, aniž by o tom věděla? Může za její kolaps vydýchaný vzduch a dav lidí v podniku? Nebo je za tím ještě něco jiného? Diagnóza překvapí nejen ji, ale také její rodinu, jež si o ni začne dělat velké starosti…

Zdroj TV Nova