V Českém Těšíně skočil z mostu muž. Máme první informace

Foto ilustrační: Pixabay

ČESKÝ TĚŠÍN – Město se ponořilo do smutku. Ve večerních hodinách skočil z mostu šestapadesátiletý muž.

Skočit měl z mostu, který byl ve výšce osmi metrů přímo na silnici. Jako první mu poskytli první pomoc policisté, kteří ho našli pod mostem.  Po příjezdu si do péče muže převzali zdravotníci, kteří pokračovali v resuscitaci. „Lékařka postiženému zajistila dýchací cesty intubací, připojila jej k umělé plicní ventilaci,“ sdělil mluvčí záchranky Lukáš Humpl.

Staňte se členy FB skupiny Život v Moravskoslezském kraji a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Poté, co zdravotníci zajistili vstup do kostní dřeně, dali raněnému léky a po celou dobu prováděli nepřímou srdeční masáž.

Prvotní vyšetření ukázalo poranění hlavy a hrudníku, horní končetiny. „Veškerá snaha o záchranu byla marná a muž svým vážným zraněním na místě podlehl. Lékařka musela po několika desítkách minut konstatovat smrt,“ doplnil k tragické události Humpl.

Podle policie za smrt muže nemůže jiný člověk. „Případem se nadále zabývají karvinští kriminalisté,“ doplnila mluvčí policie Daniela Vlčková. K neštěstí došlo v úterý 21. ledna.