VIDEO: Počkal si, až mu bude důvěřovat, pak ji okradl! Pomozte policii

Poznáváte ho? Foto: PČR

OSTRAVA – Drzost některých zlodějů je opravdu obdivuhodná. Policisté stále neúspěšně pátrají po muži, který na tramvajové zastávce oslovil s nabídkou pomoci ženu. Poté, co si získal její důvěru, ji okradl. Pomozte jej dopadnout.

V momentě, kdy mladík navázal s ženou kontakt, se nabídl, že jí pomůže s těžkými taškami. Ze zastávky šli společně k údajnému bydlišti zloděje. „Poškozená na malý okamžik odešla do jednoho vchodu v domě, čehož využil pachatel a z místa utekl i s taškami,“ sdělila mluvčí policie Eva Michalíková.

Staňte se členy FB skupiny Život v Moravskoslezském kraji a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Video: PČR

Nebohá žena tak mžikem oka přišla o mobilní telefon, peněženku s penězi, platební kartou a doklady. Pachatel ženu okradl o 20 tisíc korun! Ke krádeži došlo v průběhu loňského roku. „Pro dosažení účelu trestního řízení v souvislosti s prověřováním činu žádají policisté veřejnost o pomoc a spolupráci při ustanovení totožnosti muže z videozáznamu,“ doplnila Michalíková. Muž může velmi pomoci k objasnění případu. Pokud máte o muži jakékoliv informace, sdělte je na nejbližší služebně, nebo volejte na linku 158.

Foto: PČR