AKTUALIZOVÁNO: Čerstvé informace k nehodě kamionu mezi Třincem a Českým Těšínem!

Foto ilustrační: Pixabay

TŘINEC/ ČESKÝ TĚŠÍN – Přinášíme čerstvé informace k nehodě kamionu, který dnes 6. února zablokoval silnici mezi Třincem a Českým Těšínem. Zhruba okolo šestnácté hodiny hasiči ještě vyprošťovali havarovaný vůz. Kolem osmnácté hodiny večerní vyprošťovací práce úspěšně skončily. „V současné době je silnice v obou směrech plně průjezdná,“ sdělila mluvčí policie Eva Michalíková.

Informovali jsme vás o ranní nehodě kamionu

TŘINEC/ ČESKÝ TĚŠÍN –  S dopravním omezením musí počítat řidiči, kteří jedou z Třince na Český Těšín. Silnice je zablokovaná z důvodu nehody kamionu. S omezeními je nutné počítat až do odpoledních hodin.

Kamion havaroval dnes 6. ledna krátce před devátou hodinou ranní. K nehodě došlo na 324 kilometru z Třince na Český Těšín. „V současné době probíhá přeložení nákladu z kamionu a provoz je na místě řízený kyvadlově,“ sdělila mluvčí policie Kateřina Kubzová.  V odpoledních hodinách by mělo dojít k vyproštění kamionu, proto bude úsek mezi Ropicí a Nebory uzavřený, a to v obou směrech.

Staňte se členy FB skupiny Život v Moravskoslezském kraji a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Objízdná trasa pro řidiče automobilů povede přes Třinec. Pro řidiče nákladních automobilů je objízdná trasa směřována přes Frýdek-Místek či Hnojník. V opačném směru policisté odkloní osobní i nákladní dopravu směrem na Střítež. „Na místě  provoz řídí policisté, proto prosím dbejte jejich pokynů,“ dodává Kubzová.