Lucii Siposovou přepadli, drželi pod krkem a ohrožovali nožem…

Speciální lízátka, která se rozhodly vdovy vyrábět, se musí nějak dostat k zákazníkovi. A proč to přenechávat dalším, když se do toho můžou zapojit samy? Lucia Siposová tak v zimě vyfasovala helmu a krásný skútr.

Vdovy se pustily do záchrany byznysu a jediné, co jim v tom může pomoc, jsou drogy. Johana (Jitka Čvančarová), Renta (Jana Plodková) a Veronika (Lucia Siposová) se vrhly do výroby speciálních lízátek. A jako správné mafiánky se postaraly i perfektní doručení k zákazníkovi. Pro Luciu Siposovou to znamenalo nasednou na skútr, s jehož ovládáním si nebyla vůbec jistá. Speciální lízátka, která se rozhodly vdovy vyrábět, se musí nějak dostat k zákazníkovi. A proč to přenechávat dalším, když se do toho můžou zapojit samy? Lucia Siposová tak v zimě vyfasovala helmu a krásný skútr. Že si jeho řízením nebyla jistá, to nevadilo. „Do té doby jsem na něm seděla jednou a pak jsem točila. Skoro jsem se zabila, a dokonce tam je jedna scéna, kdy jsem málem srazila reálného chodce, který se připletl do scény. Myslím, že to nakonec v seriálu zůstalo,“ popisuje herečka svoje zkušenosti s řízením.

Vše pak ale po natáčení dohnala. „V létě jsem se na něm konečně naučila, takže jsem měla dobrý základ a projela na něm celou Ibizu.“ Na zadním sedadle v košíčku tak Lucia Siposová rozváží zelené laskominy, které vyrábí Jana Plodková. „Jasně, Uvařila, zalila, zabalila. Kreativitou spíš překypovala postava Lucie, a to především ve formě prodeje oněch lízátek,“ vzpomíná se smíchem Jana Plodková a naráží na scény, kdy je postava Veroniky v ohrožení. V potemnělém průchodu ji někdo chytne pod krkem a vyhrožuje, že ji podřízne. „Veronika narazila na konkurenci v okamžiku, kdy podnikala.

Nůž pod krkem je pravý a kolega ho patřičně svíral v ruce, aby se nic nestalo. Strach jsem neměla, ale lehkou nejistotu snad. Musím říct, že to mělo být jedno z těch vážnějších natáčení, ale zkazil to běh. Režisér Radek Bajgar se bavil tím, jak tam běhám a cupitám. Tohle měla být jedna z těch normálnějších scén, ale já ji dala zase po vzoru Veroniky. I Radek se divil, že konečně můžu dělat něco normálního, a já to nedala. A kdo Veroniku ohrožoval? To přece nemůžu říct.“ Tohle tajemství se prý odhalí až v dalších dílech a Lucia rozhodně nechce připravit diváky o překvapení.

Zdroj TV Prima