FOTO: Chodec zavadil za přípojný vozík auta a zranil se. Řidič nezastavil. Pomůžete policii?

Foto: PČR

TŘINEC –  K nepříjemné dopravní nehodě došlo ve večerních hodinách v Třinci, v části Karpentná. Chodec při přecházení silnice zavadil o přívěsný vozík automobilu, který místem projížděl, on spadl a zranil se.

Nehoda se stala u zastávky MHD Třinec-Karpentná sídliště. Chodec měl mimo přechod pro chodce přecházet silnici, když se zachytil za připojený vozík projíždějícího auta. Dodávka nebo automobil jel od Bystřice směr na Třinec – Oldřichovice. Vozík měl být pokrytý modrou plachtou. „Po střetu měl chodec upadnout na silnici. Řidič vozidla nezastavil a pokračoval dál v jízdě,“ sdělila mluvčí policie Kateřina Kubzová. Sraženého museli ošetřit zdravotníci. Ke srážce došlo v 19:00 v pondělí 13. února. Pokud máte jakékoliv informace o řidiči nebo o průběhu nehody, sdělte je třineckým dopravním policistům na číslech 974 742 583 nebo 974 742 259. Policisté uvítají také kamerové záznamy z palubních kamer aut, která místem projížděla. Volat můžete také na bezplatnou linku 158.

Foto: PČR

Staňte se členy FB skupiny Život v Moravskoslezském kraji a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.