Ležel na zemi v dešti, sněžení a nemohl se ani pohnout. Neuvěříte kolik nadýchal!

Foto ilustrační: Pixabay

OPAVA/KRAVAŘE – Byla to jejich běžná obchůzka městem, když na ulici Nákladní uviděli, jak pod lavičkou na zastávce městské hromadné dopravy leží bez hnutí muž. Podobně opilého muže našli policisté i v Kravařích.

Nemohl se ani hnout!

Muž nebyl schopný vlastní chůze a byl v ohrožení života, jelikož počasí ve středu 1. března nebylo vůbec příznivé. Ten den dosahovaly teploty pod bod mrazu, sněžení střídal mírný déšť. Dechová zkouška u devětapadesátiletého muže prokázala, že mu v žilách koluje 2,9 promile! „Policisté ho odvezli na záchytnou stanici k vystřízlivění a případ šetříme jako přestupek,“ uvedl mluvčí policie René Černohorský.

Staňte se členy FB skupiny Život v Moravskoslezském kraji a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Obdobný případ se stal i v Kravařích

Ve stejný den, v osm večer narazili na podobně opilého muže kravařští policisté. Muž ležel na zemi u hlavní cesty, hned u supermarketu na ulici Opavská. Místní pětašedesátiletý nadýchal 2,1 promile. Přestupkem se dále zabývají policisté. „Také tento muž skončil na záchytné stanici,“ uzavírá Černohorský.