VIDEO: Přijela si natankovat, ale svým autem už neodjela. Neuvěříte, kolik nadýchala

Foto: Městská policie Ostrava

OSTRAVA – Nemotornost, zápach alkoholu z úst řidičky, i nezdařené zadání PIN kódu. Všechny tyto varovné signály vedly obsluhu čerpací stanice k domněnce, že by žena mohla být pod vlivem alkoholu. Na místo proto urgentně zavolala ostravské strážníky.

Upozornění na podezřelou řidičku přišlo z benzínky v Moravské Ostravě. Po příjezdu na místo, se k hlídce přihlásila obsluha čerpací stanice, a strážníkům popsala danou situaci. „Řidička přijela na benzínovou čerpací stanici v osobním motorovém vozidle Škoda. U stojanu natankovala palivo, a následně vešla do provozovny, kde se pokoušela zaplatit platební kartou,“ popisuje mluvčí ostravských strážníků Michaela Cieslarová. Platba se jí však nepovedla, několikrát zadala nesprávný PIN, a karta se jí zablokovala. Ke všemu se z úst řidičky linul alkoholový „opar“.

Video: Městská policie Ostrava

Staňte se členy FB skupiny Život v Moravskoslezském kraji a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Podezření se nakonec potvrdilo. Strážníci dali sedmačtyřicetileté ženě nadýchat, a naměřili neuvěřitelných 2,62 promile alkoholu v krvi! Na místo strážníci v sobotu 8. dubna večer zavolali policisty, kteří si ženu převzali.