Nehoda v centru Opavy. Nedal přednost v jízdě nákladnímu autu. Pomozte policii!

Nehoda v centru Opavy. Foto: PČR

OPAVA – V centru Opavy se stala dopravní nehoda. Řidič osobního automobilu nedal přednost nákladnímu vozu. Auta se srazila. Policisté potřebují další informace kvůli zdokumentování spisu, a také uvítají přímé svědectví lidí, kteří se na místě nacházeli, nebo záznamy z palubních kamer aut, která místem v době nehody projížděla.

Pětapadesátiletý muž z Frýdecko – Místecka jel autem Škoda Octavia po ulici Olomoucká, která je vedlejší. Směřoval ke křižovatce s ulicemi Krnovská a Náměstí Republiky. Udělal chybu v řízení, když nedal přednost  nákladnímu vozu Mercedes Benz Actros s návěsem. Nákladní auto řídil sedmačtyřicetiletý muž z Ostravy, který jel z ulice Krnovská přes Náměstí Republiky, odtud směřoval dále na ulici Olbrichova.

Staňte se členy FB skupiny Život v Moravskoslezském kraji a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

V prostoru křižovatky se obě auta srazila. Nákladní auto svým pravým bokem narazilo do levé přední části osobního vozidla. Škodovku střet natlačil doprava na betonovou obrubu. „Nikdo se nezranil, dechová zkouška vyzněla u obou řidičů negativně, “ sdělil mluvčí policie René Černohorský. Nehoda se stala v úterý 25. dubna v 16:40 hodin.

Hmotná škoda je 47 tisíc korun. Informace k nehodě, ať už jsou jakékoliv, sdělte Ondřeji Novotnému z Dopravního inspektorátu Územního odboru Policie České republiky v Opavě na telefonním čísle 974 737 581. Volat můžete také na mobilní číslo opavských dopravních policistů, a to ve znění: 735 788 950.