Ivan Lupták si nenechá svoji milenku jen tak vzít! Dojde na dramatické zvraty

Oblíbený herec Ivan Lupták, známý doposud zejména jako lékař Vojta Kratochvíl z Ordinace v růžové zahradě 2, se už zítra objeví i v prvním dobovém seriálu TV Nova Zlatá labuť.

Zdánlivě obyčejný mladík, kterému Bára (Marta Dancingerová) pomáhá s výběrem dokonalého dárku pro jeho milou, s dějem brzy pořádně zahýbe. „Moje postava se jmenuje Viktor. Je to nápadník Báry Bočkové alias Markéty. Jedná se, jak už to tak v životě bývá, o komplikovanou lásku, které ze strany okolí není přáno. Viktor je ale velký bojovník a rozhodně se Markéty není ochotný jen tak vzdát,“ naznačuje vývoj jeho postavy Ivan Lupták.

Zároveň prozradil, jak vnímá období, do kterého je děj seriálu Zlatá labuť zasazen: „Sám za sebe mám tohle období, ve kterém se Zlatá labuť odehrává, rád, ale jen co se týče módy, architektury a designu. Tehdejší okupaci naší země Německem, dobu druhé světové války, považuju za jednu z nejsmutnějších ér našeho státu.“ Jaké tajemství pojí Viktora s Markétou? Kdo zvedne Markétě náladu poté, co se dozví nepříjemnou pravdu o své budoucnosti? A co všechno se musí stát, aby Petr zrušil plánovanou svatbu?

Společné tajemství mají i Marta (Kamila Trnková) s Lukášem (Robert Mikluš), kteří se dohodli, že jméno pachatele Martina znásilnění nikomu neprozradí. Zejména Lukáš k tomu má vážný důvod, chce ochránit Irenu (Kristýna Ryška), které hrozí prozrazení jejího mileneckého vztahu s Alenou (Simona Lewandowska). Homosexuální poměr je v té době ilegální a společensky naprosto nepřípustný. Kromě vězení a trýznivé léčby elektrošoky hrozí i vážné ekonomické důsledky pro rodinný podnik Kučerů. Přesto Irena o Lukášovu ochranu nestojí a stále více tlačí, aby se dozvěděla pravdu. Přitom jí nakonec bude stačit jen mít oči na stopkách… Z čeho bude mít Irena nakonec největší strach? A jak se vypořádá s násilníkem zaměstnaným ve Zlaté labuti?

Zdroj TV Nova