Nestačil se divit, z auta mu zloděj odmontoval a ukradl všechna 4 kola

ilustrační foto (zdroj Novinykraje.cz / foto Tomáš Branda)

BOLATICE – Velké překvapení musel zažít majitel auta z Bolatic. Z jeho vozu mu zloděj odmontoval všechna 4 kola, auto zůstalo stát na podvozku.

Auto stálo zaparkované před jedním z domů na ulici Severní. Neznámý pachatel odcizil ze zaparkovaného vozidla značky Škoda Superb všechny čtyři kola i s pneumatikami, a to včetně upevňovacích šroubů. K ukradení kol mělo dojít mezi dvacátou hodinou večerní 7. května a osmou hodinou ranní 8. května. „Odcizením kol i poškozením vozu vznikla místní právnické osobě celková hmotná škoda na majetku ve výši nejméně sto dvacet tisíc korun. Trestnou činnost majetkového charakteru prověřují policisté z Obvodního oddělení v Kravařích,“ sdělil mluvčí policie René Černohorský.

Pokud máte k zloději nebo ukradeným pneumatikám jakékoliv informace, volejte na kravařské policejní číslo 974 737 721 případně na bezplatnou linku tísňového volání Policie České republiky s číslem 158.

Staňte se členy FB skupiny Život v Moravskoslezském kraji a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.