Slovní hádka dvou mužů málem skončila vraždou jedním z nich! Co se stalo?

ilustrační foto (zdroj Novinykraje.cz / foto Tomáš Branda)

TŘINEC – V jednom z třineckých bytů se odehrálo velké drama, které skončilo málem smrtí. Dva muži ve věku 59 a 56 let popíjeli alkohol, když se konzumace alkoholu přetočila do slovní hádky. Následovala rvačka, která málem skončila tragicky.

Devětapadesátiletý muž měl podle kriminalistů napadnout po předchozí hádce o tři roky mladšího muže kovovým předmětem. Způsobil mu mnohočetná zranění na hlavě a horních končetinách. Policisté útočníka ihned po pokusu o vraždu v úterý 16. května večer zadrželi. Okamžitě začalo ohledávání stop na místě činu, a také výslech podezřelého.

Staňte se členy FB skupiny Život v Moravskoslezském kraji a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

„K činnosti se doznal, důvodem jednání měl být domněnka, že mu poškozený odcizil mobilní telefon,“ sdělila mluvčí policie Pavla Jiroušková. Napadeného museli ošetřit zdravotníci. Muže kriminalisté obvinili ze zvlášť závažného zločinu vraždy ve stádiu pokusu. Útočník je momentálně ve vazbě a hrozí mu až osmnáct let vězení.