Nedal mu přednost a byla z toho srážka. Pomozte policii!

Foto: PČR

OSTRAVA – Jedno nedodržení pravidla silničního provozu a je z toho srážka. Pomozte policistům vyšetřit nehodu, která se stala v Ostravě-Hrabové. Srazili se při ní řidič osobního automobilu a motorkář, který utrpěl zranění, a museli ho ošetřit zdravotníci.

Nehoda se stala dnes, ve středu 24. května ve 14:00 na křižovatce ulic Paskovská a Škrobárova. Sedmačtyřicetiletý řidič jel v autě Škoda Fabia a zřejmě při odbočování vlevo nedal přednost dvaatřicetiletému motorkáři. Srazili se.

Staňte se členy FB skupiny Život v Moravskoslezském kraji a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Řidič vozidla se podrobil dechové zkoušce na alkohol s negativním výsledkem. „U řidiče motorky z důvodu zranění dechová zkouška nebyla provedena,“ doplnila mluvčí policie Eva Michalíková. Pokud jste místem projížděli, a máte v autě palubní kameru, poskytněte její záznam policistům. Uvítají taktéž svědectví lidí, kteří se na místě nacházeli. Veškeré informace sdělte na lince 158.

Místo nehody. Foto: PČR