Řidič srazil v Olomouci seniorku. Neviděli jste nehodu?

Ilustrační foto Google Maps

OLOMOUC – Olomoučtí kriminalisté žádají veřejnost o pomoc při objasnění dopravní nehody, která se stala v úterý 29. listopadu okolo půl páté odpoledne v Olomouci na Okružní ulici. Řidič osobního auta zde srazil 79letou chodkyni, která byla při nehodě zraněna. Policisté hledají svědky nehody. 

Nehoda se stala v úterý 29. listopadu okolo půl páté odpoledne v Olomouci na Okružní ulici, v blízkosti křižovatky s ulicí Jílová. “Podle dosavadních informací mělo dojít z dosud nezjištěných příčin v místech středového dělícího ostrůvku ke střetu osobního motorového vozidla Ford Focus s 79letou chodkyní,” informovala policejní mluvčí Petra Vaňharová. Seniorka se měla v době před střetem pohybovat právě okolo středového ostrůvku. Při nehodě utrpěla zranění, se kterým ji záchranáři převezli do olomoucké fakultní nemocnice. Kriminalisté případ prověřují pro podezření ze spáchání trestného činu těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Kriminalisté žádají svědky, zejména z řad řidičů, kteří v tu dobu místem projížděli a mohli by poskytnout podstatné informace k pohybu chodkyně před dopravní nehodou, ať kontaktují bezplatnou telefonní linku 158. “Současně prosí i řidiče, který měl probliknutím dálkovými světly upozornit protijedoucího řidiče na pohyb osoby ve vozovce, aby se kriminalistům taktéž přihlásil,” doplnila Vaňrharová.