Nakupovala, ale ne za svoje. Neznáte ženu na videu?

Neznámá žena
Foto a video Policie ČR

OLOMOUC – Olomoučtí policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po totožnosti neznámé ženy. Ta platila v olomouckém obchodním centru platební kartou, kterou ztratila 72letá seniorka. Žena je zachycena na kamerovém záznamu, který najdete pod článkem.

V polovině února se na policisty obrátila 72letá seniorka s tím, že v jednom z olomouckých obchoďáků ztratila platební kartu, a to bohužel i s přiloženým PINem. Zároveň jim řekla, že platební kartou byly učiněno několik neoprávněných plateb za téměř 6 000 korun. “Policisté zajistili kamerový záznam, na kterých je zachycena žena, která měla platební kartu neoprávněně využít k několika platbám v daném olomouckém obchodním centru,” uvedla policejní mluvčí Petra Vaňharová.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.  

Pokud byste ženu na videozáznamu poznali, nebo byste měli informace, které by mohly pomoci ke zjištění její totožnosti, kdykoliv prosím kontaktujte bezplatnou telefonní linku 158.