Při čelní srážce dvou aut na Jesenicku se zranili tři lidé

Dopravní nehoda
Fotky Policie ČR

JESENICKO – Vážná dopravní nehoda na Jesenicku se stala v neděli 30. dubna odpoledne. Dvě auta se čelně srazila, v jednom zůstali zaklíněni všichni tři pasažéři. Předtím, než byli převezeni do nemocnice, je museli vyprostit hasiči.

V neděli 30. dubna krátce před 14. hodinou se bouralo na silnici mezi Lipovou – Lázněmi a Vápennou na Jesenicku. Podle policie se 29letý řidič Citroënu Xsara patrně plně nevěnoval řízení a přejel do protisměru, kde se čelně střetl s Fordem Focus, za jehož volantem seděla 44letá řidička. Řidič Citroënu a oba jeho spolujezdci zůstali v havarovaném autě zaklíněni. “Všechny jsme zabezpečili dekami a ochrannými štíty a pomocí rozpínáků je vyprostili postupně z vraku ven,” uvedla mluvčí hasičů Lucie Balážová. Všichni tři byli zraněni a záchranáři je převezli do jesenické nemocnice. “Alkohol za volantem vyloučila u obou řidičů odborná dechová zkouška, způsobená hmotná škoda byla předběžně vyčíslena na téměř půl milionu korun,“ dodala policejní mluvčí Petra Vaňharová.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém krajia žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Havarované auto