Řidič srazil v Olomouci ženu na přechodu. Má se přihlásit policistům

Přechod pro chodce
Místo nehody

OLOMOUC – Řidič, který v pondělí 22. května ráno srazil v Olomouci ženu na přechodu, po nehodě zastavil a chtěl vzniklou situaci řešit. Žena ale odmítla a z místa odešla. Večer však vyhledala lékaře a nechala se o šetřit. Policie nyní žádá řidiče, aby se jim přihlásil.

V pondělí 22. května po půl sedmé ráno došlo v Olomouci na Dobrovského ulici k dopravní nehodě. Řidič auta černé barvy jel od Komenského ke Studentské ulici a měl vjet na přechod pro chodce nejspíš v době, kdy měl na semaforu červenou. “Po střetu měl řidič automobilu zastavit se zájmem řešit vzniklou situaci. Žena však odmítla a místo opustila s tím, že je v pořádku,” uvedla policejní mluvčí Petra Vaňharová. Ještě týž den večer však navštívila zdravotnické zařízení a nechala se ošetřit.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.  

Policisté žádají dotyčného řidiče, aby se jim přihlásil na na bezplatnou telefonní linku 158. Stejně tak žádají i případné svědky, kteří nehodu viděli a mohli by pomoci určit řidiče a jeho auto.