Hrubě povalila starou paní, aby jí mohla ukrást jejího mazlíčka

Maltézský psík
Ilustrační foto

PŘEROV – Třiatřicetiletá žena v Přerově neměla vůbec žádné zábrany strčit do 87leté seniorky, povalit ji na zem a ukrást jí jejího maltézáčka. Policisté naštěstí drzou zlodějku rychle vypátrali a mazlíčka vrátili šťastné majitelce.

V pátek ráno, před osmou hodinou ranní, šla 87letá seniorka v Přerově venčit svého maltézáčka. Když se s pejskem procházela u kašny na Kratochvílově ulici před Přerovankou, oslovila ji neznámá žena a povídala si s ní o jejím čtyřnohém příteli. Pak starou paní sledovala a šla za ní až ke vstupu do domu na Kainarově ulici. “V těchto místech k ní přistoupila a do poškozené strčila oběma rukama takovou silou, že seniorka upadla na zem,” popsala policejní mluvčí Miluše Zajícová. Žena využila toho, že seniorka ležela na zemi a v zhledem ke svému věku nemohla rychle reagovat. Odepla psa z vodítka, vzala ho do náruče a utekla pryč.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.  

Napadená seniorka skončila po tomto útoku v nemocnici, kde byla jednorázově ošetřena. Nejhůř ale nesla ztrátu svého čtyřnohého společníka. Policisté okamžitě rozjeli pátrání po pachatelce tohoto nevybíravého činu a krátce po poledni ji zadrželi i s ukradeným psem na Jižní čtvrti v Přerově. Psík slyšící na jméno Iris se vrátil do rukou šťastné majitelky. “Podezřelá 33letá žena byla po provedených úkonech propuštěna z režimu zadržení na svobodu a je podezřelá z trestného činu loupež,” dodala Zajícová.