Řidič v Olomouci si s parkováním hlavu nelámal

Špatně zaparkované auto
Foto Městská policie Olomouc

OLOMOUC – Řidič v Olomouci si včera nedělal vůbec žádné starosti s tím, kam zaparkuje svoje auto. Zatímco většina ostatních řidičů usilovně hledá vhodné parkovací místo, tento řidič nechal svoje auto stát má úplně nevhodném místě.

Když se podíváte na fotku, skoro se vám ani nechce věřit, že někdo byl schopný takhle zaparkovat. Nicméně strážníci tento případ řešili včera poblíž křižovatky na Mošnerově ulici v Olomouci. Řidič zaparkoval svou Toyotu takovým způsobem, že nebylo možné projet do křižovatky a navíc stál těsně před přechodem pro chodce. Strážníkům se nepodařilo sehnat kontakt na provozovatele auta, proto museli přivolat odtahovku. “Teprve v době, kdy pracovníci odtahovky přidělávali na auto popruhy, se na místo dostavil řidič, který zde zaparkoval,” uvedl mluvčí Městské policie Olomouc Petr Čunderle. Řidič se s odtahovkou finančně vyrovnal ohledně nedokončeného odtahu, s hlídkou strážníků však odmítl na místě cokoliv sepisovat a z místa odjel. Případem se bude dále zabývat příslušný správní orgán.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.  

Od začátku letošního roku olomoučtí strážníci řešili na dvě desítky vozidel, které tvořily překážky v silničním provozu a u nichž byl nařízen odtah.