Vedení města Šumperka dorazí za občany

Ilustrační foto

ŠUMPERK – Pokud se chcete potkat se starostou nebo místostarosty města Šumperka, máte jedinečnou příležitost v sobotu 3. června. V rámci Slavností města bude totiž k dispozici mobilní radnice.

Mobilní radnice bude občanům k dispozici v rámci programu Slavností města Šumperka. Pokud se chcete setkat s vedením města a probrat s ním, co vás trápí, přijděte v sobotu 3. června do parku za vilou Doris u jezírka s koněm. Červenobílý stánek se otevře v 10.00 hodin, jsou zde pro vás připraveny soutěže, pracovníci oddělení kultury budou informovat o programu Slavností i o dalších připravovaných akcích města. Od 14.00 do 16.00 hodin se zde můžete osobně setkat s vedením města – se starostou Miroslavem Adámkem, místostarosty Evou Kosteckou a Karlem Hoškem i radní pro energetiku a Smart city Valerií Hrubou.Jsou připraveni zodpovědět dotazy občanů nebo si s příchozími jen tak popovídat,” uvedla mluvčí města Soňa Singerová.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.