Většinou máme doma hrnek, ke kterému máme vztah

Hrnek
Woman reading morning newspapers sitting at her bed and drinking tea

Hrnek si bereme každé ráno do ruky a pijeme z něj kávu nebo čaj. Je to věc, kterou máme doma, na chalupě, v práci. Setkáváme se s ním na návštěvě i na dovolené, používáme ho denně. Hrnek nás provází od mala, kdy nám do něj maminka dávala kakao a při nemoci nalévala čaj s citronem a medem. Pamatuji si na kulatý červený hrnek s puntíky, který měla babička na poličce, vždy se něj dívala s láskou, podaroval ji ho dědeček.  

Citový vztah se dá vybudovat i k hrnku. Záleží, jak moc se nám líbí a od koho jsme ho dostali. Může být s designovým motivem, nápisem, fotkou, barevný. Hodně lidí má doma hrnek s vlastním potiskem, který obdrželi jako dárek nebo si ho nechali potisknout na zakázku. Dneska je hodně možností, jak se k takovým originálním věcem dostat, za vše vděčíme internetu.

Jakému hrnečku dáváte přednost? Plechovému, z porcelánu, keramickému nebo termohrnku? 

Nedávno jsem přemýšlela nad speciálním dárkem k narozeninám pro partnera. Napadlo mě vytvořit mu hrnek se společnou fotkou a s přáním krásného dne, ať má hned od rána dobrou náladu. 

Co jsem k tomu potřebovala? 

  • stačilo na internetu najít e-shop, který potisky provozuje
  • dát vytvořit potisk
  • vybrat hrnek, velikost, barvu
  • nahrát naši společnou fotku + doplnit text
  • zadat jméno, adresu, telefon a objednat

Není to vůbec těžké, dá se vybrat na hrnek i vtipné motivy, určené k určitým příležitostem, třeba na svatbu nebo s motivem pro rybáře, hudební.  Dost často máme příležitosti dávat dárky, ať to jsou Vánoce, narozeniny, svátky. Vyjádřit hrníčkem s potiskem mamince, že ji máte rádi, není nikdy na škodu. Stejně tak se hodí jako dárek tričko nebo textil s vlastním potiskem. Nemusíte chodit pro nápady daleko. Stačí vyskočit ze stereotypu, být trošku kreativní, popřemýšlet nad obrázkem a zabrouzdat na internetu. Člověk nemusí dlouhé hodiny přemýšlet, jaký dárek vymyslet, což vám ušetří čas, a ještě budete originální.