Z placu rovnou do postele! Před porodem chce dospat co se dá

Herečka Eva Burešová před pár dny oslavila 29. narozeniny.  Nedávno se sice rozloučila na place Zoo, protože ji čeká každým dnem radostná událost, lenošit ale nebude ani na mateřské.

Herečkou vlastně nikdy být nechtěla, přesto je teď jednou z nejvýznamnějších u nás a role dostává jednu za druhou. Role v televizních seriálech jí navíc doslova změnily život. Zejména Slunečná ji dostala na výsluní popularity. Nyní si dá ale Eva alespoň měsíc pohov. V seriálu Zoo natočila poslední klapku před porodem a teď ji po nějakou dobu jen uslyšíme, ale neuvidíme.  „Je to hezké, člověk ví, že ho tu mají rádi, a o to víc se těším, až se vrátím. Teď mě čeká hlavně odpočinek, na který se těším moc, ale vím, že mi práce bude chybět,“ přiznává herečka, která prozrazuje, jak to s její postavou bude dál. „Diváci o Viky nepřijdou, je to oblíbená postava. Je hezky napsaná, a tak jsme ji v ději nechali. Bude se objevovat prostřednictvím telefonů a pro mě to bude nesmírně zajímavé. Už jsme něco zkoušeli natočit, partner mi doma pomáhá s texty, nahazuje je a já točím. Budeme mít asi nový společný koníček,“ prozrazuje Eva.

Její slova potvrzuje i Lenka Hornová, ředitelka obsahu televize Prima: „Diváky rozhodně o postavu Viky ani její příběh nepřipravíme. Evu čekají krásné mateřské povinnosti, ale to neznamená, že pro ni seriál skončil. Máme natočeno dostatek dílů dopředu, ve kterých Eva bude, a zároveň jsme se domluvili i na způsobu, jak budeme pokračovat v natáčení. Viky tak bude nadále v každém dílu seriálu ZOO, o to se diváci nemusím bát.“ Eva Burešová tak po posledním dni utřela slzy dojetí, naložila dárky do auta a vyrazila domů. „Teď se těším na to, že budu hodně spát. Posledních pět let bylo dost náročných, a to těhotenství k tomu…“ O tom, že se se všechno kvapem blíží, Eva přemýšlí a věří, že nakonec všechno dobře dopadne. „Pořád si říkám, že to bude fajn, jindy ale zase, jestli zvládnu být maminka dvou dětí. Jak se stane, že začnu milovat dvě děti najednou? Pět let dostával veškerou lásku jen Nathánek. Nevím, jaké to bude, ale nesmírně se na to těším.“

Zdroj TV Prima