Filip Tomsa vyrazil vyšetřovat do nevěstince Bolero na Šumavě!

Můžou za smrt bývalého policisty milostné pletky nebo vlivný podnikatel? Už tuto neděli uvidí diváci první díl závěrečné řady Policie Modrava.

Kapitánka Jana Vinická bude tentokrát řešit smrt muže nalezeného v autě na opuštěné lesní cestě s prostřelenou hlavou. Podle všeho jde o bývalého policistu, který se nechal najímat jako soukromé očko, takže si nadělal spoustu nepřátel. Stojí snad za jeho smrtí někdo z klientů, kterému třeba šlápl na kuří oko?

Závěrečná řada Policie Modrava si připravila pro diváky jedno loučení hned v úvodu. Major Koutný ztvárňovaný Jaroslavem Satoranským se totiž chystá do důchodu, aby si konečně mohl začít užívat chalupu, kterou si na Šumavě pořídil. Bude to však skutečně důchod na plný úvazek? Zločin totiž nikdy nespí, a tak mají policisté z Kašperských Hor stále co na práci a porada zkušeného policisty se jim může hodit. Jeho znalosti se ostatně ukážou jako zásadní už v momentě nálezu další mrtvoly. Zavražděný je totiž bývalý policista Luděk Švejda, který se dal po odchodu od policie do podnikání jako soukromý detektiv a možná se znelíbil některému ze svých klientů.

Vyšetřování policisty zavede mimo jiné do nočního klubu Venezia, protože stopy naznačují, že zavražděný tady mohl mít s někým pletky. Scény odsud se natáčely v reálném panském klubu Bolero v Železné Rudě, a dokonce si v nich i zahrály i skutečné tanečnice předvádějící své umění u tyče. Zbytek osazenstva klubu tvořil komparz.

Zdroj TV Nova