Nová zelená úsporám Light je tu. Odstartuje v pondělí

Zdroj: Pixabay

ĆESKÁ TŘEBOVÁ – Příjem žádostí o zapojení do programu Nová zelená úsporám Light začne od devátého ledna. Můžete získat příspěvek na střechy, zateplení fasády, stropy, podlahy, ale i na výměnu oken či dveří.

Na městský úřad v České Třebové přijdou pracovnice Místní akční skupiny Orlicko, z.s., nabízející konzultace pro jednotlivce, pomohou vám s vyřízením žádosti, vydáním posudku a se zařízením e-identity.„Oprávněným žadatelem jsou vlastníci nebo spoluvlastníci rodinného domu nebo trvale obývané rekreační stavby, kde všichni členové domácnosti jsou příjemci starobního nebo invalidního důchodu třetího stupně,“ objasnil mluvčí města Jiří Holý. O příspěvek ale může požádat i domácnost, která v období od 12. 9. 2022 pobírala příspěvek na bydlení.

Před každou schůzkou s pracovnicemi se registrujte pomocí formuláře zdehttp://mas.orlicko.cz/index.php?&IdMsg=06391af0ca1fab .

Více info o programu Nová zelená úsporám light najdete na https://novazelenausporam.cz/nzu-light/?fbclid=IwAR3GNOtGX29r2qwo6rEY83n-cQ3oqgotclJVFinZ62pBu4F7-7bfJoq0zsU