Rodina v autě havarovala do elektrického sloupu. Pro mladší z dětí letěl vrtulník

Nehoda Stéblová Zdroj: HZS Pardubice

PARDUBICKO – K těžké dopravní nehodě došlo včera před čtvrtou hodinou odpoledne v obci Stéblová. Řidič narazil do sloupu elektrického vedení. Čtyři cestující včetně dětí skončili vážně zranění.

Auto značky Cadillac jelo ze směru od Srchu a z dosud neznámých příčin havarovalo do sloupu elektrického vedení. „Vozidlo řídil třiačtyřicetiletý muž a s ním cestovala osmatřicetiletá žena a dvě nezletilé děti. Při havárii se vážně zranily všechny čtyři osoby,“ sdělila mluvčí policie Andrea Muzikantová. Na místo spěchaly všechny jednotky záchranného systému.

Staňte se členy FB skupiny Život v Pardubickém kraji a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Celá přední část auta skončila zdemolovaná. Řidiče převezla sanitka do pardubické nemocnice. Ženu a jedno dítě převezla do Fakultní nemocnice v Hradci Králové a mladší z dětí muselo být transportováno vrtulníkem. Hasiči provedli protipožární opatření a pomáhali s ošetřením a transportem pacienta.

Policisté šetří příčiny nehody a havarované auto zajistili ke znaleckému zkoumání. Dechová zkouška u řidiče vyšla negativní.