V České Třebové právě odstartovala Květnová výzva kampaně Do práce na kole

Zdroj: Pixabay

ČESKÁ TŘEBOVÁ – Od měsíce května se můžete zapojit do květnové výzvy Do práce na kole, kterou organizuje region Orlicko-Třebovsko. Motivační výzva je pro všechny, kteří se po celý měsíc začnou přepravovat bezmotorově a udržitelně.

Hlavním cílem květnové výzvy je snaha o proměnu dopravních návyků. „Každý může na vlastní kůži zažít, že pohyb na vlastní pohon nejen z práce a do práce může být prospěšný a současně i osvěžující pro tělo i mysl. Podmínkou účasti je minimální překonaná vzdálenost jeden a půl kilometru během jedné cesty,“ řekla manažerka komunikace města Česká Třebová Anna Kociánová.

Staňte se členy FB skupiny Život v Pardubickém kraji a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Sestavte si svůj tým s kolegy nebo přáteli a těšit se můžete na startovací balíček s trikem nebo nákrčníkem, díky kterým zažijete zajímavé akce, které se pro vás připravují. Společně se hecujte v celorepublikové a regionální soutěži zaměřené na týmovou pravidelnost a zabojujte o hodnotné ceny. Podmínkou registrace je uhrazení účastnického poplatku, což může provést i váš zaměstnavatel. Chcete-li se dozvědět více, klikněte na