To byla rychlost! K požáru na hlavním nádraží v Plzni se rozjeli hasiči

Zdroj: PČR

PLZEŇ – Ve čtvrtek krátce před půl pátou hodinou odpoledne vyrazili hasiči se svojí technikou na základě ohlášení k požáru, který se rozhořel na hlavním nádraží v Plzni.

Dle vyjádření mluvčího hasičů Petra Poncara tam plameny zachvátily lešení o rozměru asi 3 x 3m a přístřešek nad peronem. „Na budovu se požár nepřenesl. V tuto chvíli máme požár pod kontrolou,“ informoval mluvčí. „Škoda je nulová. Dřevěné podbití přístřešku peronu bylo zasaženo minimálně. Hořely zejména dřevěné podrážky lešení a „tkanina“, která kryje lešení,“ dodal. „Při požáru nedošlo k žádné ujme na zdraví ani ke škodě na budově. Událost se obešla bez evakuace osob. Provoz na vlakovém nádraží byl pozastaven po dobu zásahu složek IZS. Přesná příčina je v šetření,“ doplnila informace mluvčí policie Hana Kroftová.

Staňte se členy FB skupiny Život v Plzeňském kraji a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv. Více zpráv na téma kriminalita najdete na FB skupině Policie v akci – Plzeňský kraj.