Domažličtí strážníci se s tím nepárali! Zloděj ze zimního stadionu byl bez šancí

Ilustrační fotografie, zdroj: Shutterstok

DOMAŽLICE – Svoji dobrou práci odvedli domažličtí městští strážníci, když se jim během několika pouhých hodin podařilo odhalit a dopadnout hledaného zloděje.

Ten během druhé třetiny hokejového utkání, které se v sobotu 4. března hrálo na domažlickém zimním stadionu, drze vykradl šatny domácího týmu a rychle zmizel. Oznámení o krádeži převzala i městská policie. Brzy na to byl operátorem městského dohledového kamerového systému zjištěn mladík, který se nechal k zimnímu stadionu dovést taxíkem a krátce pobyl v prostorách budovy.

Tím byl zjištěn popis pachatele i zadokumentován jeho pohyb po budově zimního stadionu. V neděli 5. března krátce po 14. hodině strážníci při prováděné hlídkové činnosti ve městě spatřili muže, který odpovídal popisu osoby, která měla na zimním stadionu ukrást finanční hotovost. „Hlídka strážníků mladíka vyzvala k prokázání totožnosti a poté ho předvedla na obvodní oddělení Policie České republiky, kde byl předán k dalším úkonům,“ uvedla Městská policie Domažlice ve své tiskové zprávě.

Staňte se členy FB skupiny Život v Plzeňském kraji a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv. Čtěte krimi články pohodlně z jednoho místa na FB skupině Policie v akci – Plzeňský kraj.