Zdrogovaná řidička na Domažlicku skončila s autem na břehu rybníka!

DOMAŽLICKO –  Dnešního dne krátce po třinácté hodině došlo na silnici u Smolovského rybníka za Domažlicemi k dopravní nehodě osobního auta tovární značky Renault Megane.

Řidička (roč. 91) jela ve směru na Kdyni a když projížděla levotočivou zatáčku, dostala smyk. Následně vyjela vpravo mimo silnici na svodidla, která ji odhodila do příkopu a zastavila se až na břehu rybníka. „Dechová zkouška u řidičky byla negativní, avšak provedený test na návykové látky prokázal pozitivní výsledek na látku amfetamin a metamfetamin. Ve vozidle se nacházel jako spolujezdec muž (roč. 93). Oba byli převezeni do zdravotnického zařízení. Škoda byla předběžně vyčíslena na částku 40 tisíc korun. Nehodu nadále šetří domažličtí dopravní policisté,“ sdělila mluvčí policie Barbora Šmaterová. „Z místa nehody záchranáři transportovali ženu ročník 1991 bez zjevných známek zranění k observaci a muže ročník 1993 s lehčím zraněním do Domažlické nemocnice,“ potvrdila informaci mluvčí záchranky Mária Svobodová.

Staňte se členy FB skupiny Život v Plzeňském kraji a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv. Čtěte krimi články pohodlně z jednoho místa na FB skupině Policie v akci – Plzeňský kraj.