Řídil pod vlivem drog! Sprejera z Domažlicka lapila policie

Ilustrační fotografie, zdroj: Shutterstock

DOMAŽLICKO – Celkem dvou nekalostí se dopustil osmadvacetiletý muž z Domažlicka, kterými se v současné době intenzivně zabývají domažličtí policisté.

Na začátku měsíce ledna letošního roku byl jako řidič osobního auta tovární značky Ford zastaven a kontrolován horšovskotýnskými policisty v obci Třebnice. V rámci kontroly policisté u muže provedli test na přítomnost omamných a psychotropních látek, který byl pozitivní na amfetamin a metamfetamin. „Dotyčný se podrobil lékařskému vyšetření spojenému s odběrem biologického materiálu. Výsledek chemicko-toxikologického vyšetření moče potvrdil u muže hodnoty opravňující k zahájení úkonů trestního řízení,“ uvedla mluvčí policie Barbora Šmaterová. „Policisté z obvodního oddělení Domažlice mu sdělili podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky a přečinu poškození cizí věci,“ dodala.

Staňte se členy FB skupiny Život v Plzeňském kraji a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv. Čtěte krimi články pohodlně z jednoho místa na FB skupině Policie v akci – Plzeňský kraj.

To však nebylo vše. Dále podezřelý v průběhu měsíce ledna letošního roku v obci Domažlice posprejoval zídku u vjezdu k jednomu z místních parkovišť. „K vypátrání jeho osoby dopomohla osobní a místní znalost obvodních policistů a zajištěné kamerové záznamy. Dotyčný muž se poté k posprejování zídky doznal. Případem se nadále zabývají domažličtí policisté,“ uzavřela mluvčí.