Je libo kávu a zákusek? Domažlická nemocnice zlepšuje i nezdravotnické služby

DOMAŽLICE – Domažlická nemocnice pro své návštěvníky připravila malé, ale za to příjemné vylepšení. Ti nyní mohou zajít do odpočívací zóny s občerstvením a dát si kávu, chutný zákusek, chlebíček a mnoho dalších dobrot.

Nachází se v horní hale nad vestibulem a všechny ty pamlsky připravuje kdyňská výrobna lahůdek ZEOS. „K občerstvení máme pro zákazníky různé druhy, kávy, čaje i studené nápoje, které je možné vypít na místě i si vzít se sebou. Dále nabízíme plněné housky, bagety, sendviče, hamburgery, chléb s omeletou, řízek na chlebu, dále různé druhy plněných misek, zákusky, pečivo slané i sladké, pohárky, teplé polévky, bramborové placičky a mnoho dalšího a věříme, že i v dnešní době za příznivé ceny,“ říká za provozovatele Michaela Trumpesová. „Děláme každý den našim návštěvníkům jiný čerstvý sortiment, který si vyrábíme sami v naší výrobně. A samozřejmě jsme v případě zájmu připraveni dodat i pokrmy na zakázku a od dortů, po větší množství zákusků, lahůdkové mísy nebo kompletní cateringové služby,“ doplňuje.

Staňte se členy FB skupiny Život v Plzeňském kraji a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv. Čtěte krimi články pohodlně z jednoho místa na FB skupině Policie v akci – Plzeňský kraj.

Občerstvení budou také využívat dárci krve. Za každý odběr dostanou poukázku na útratu v hodnotě 150 korun, aby si mohli hned po odběru doplnit energii.

Otevírací doba:

PO – PÁ | 8:00 – 15:30

V případě zájmu nebo v letním období je možno otevírací dobu upravit.

Zdroj: Domažlická nemocnice