Zloděj na Domažlicku kradl pletivo ve velkém. Hledá ho policie!

DOMAŽLICKO – Dosud neznámý zloděj v době od 6. března letošního roku od 13:00 hodin do 7. března letošního roku do 13:00 hodin ukradl v obci Mnichov na Domažlicku 18 kusů volně složených rolí lesnického pletiva.

Toto 160 cm vysoké pletivo se užívá při budování lesních oplocenek. „Policisté se zabývají i předpokladem, že dále bude použito ke stejnému účelu, tedy oplocení lesního pozemku, louky, ovocného sadu, apod. Odcizené pletivo bylo ve spodní části označené modrou lesnickou značkovací barvou, která je, zejména v drátěných uzlech, obtížně odstranitelná. Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli poskytnout informace vedoucí k řádnému prošetření uvedené krádeže, aby se jim ozvali na tel.: 974 331 761. Informace mohou sdělit také na tísňovou linku 158 nebo elektronicky na email do.oop.pobezovice@pcr.cz,“ uvedla mluvčí policie Iva Vršecká.

Staňte se členy FB skupiny Život v Plzeňském kraji a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv. Čtěte krimi články pohodlně z jednoho místa na FB skupině Policie v akci – Plzeňský kraj.