Rokycanské pivní slavnosti budou mít řádně nabito. Koukněte na ten program!

Ilustrační fotografie, zdroj: Pixabay

ROKYCANY – Je to neuvěřitelné, jak ten čas letí! Město Rokycany se pustilo do příprav již 6. ročníku oblíbené Rokycanské pivní slavnosti. Akce se uskuteční na Masarykově náměstí a bude se nač těšit.

Vše propukne už v dopoledních hodinách v sobotu 3. června. Milovníky piva jistě potěší zpráva, že na slavnosti se už nyní přihlásilo 12 pivovarů a bude tedy co ochutnávat. A co by to bylo za festival, kdyby zde chyběla hudba. Ta spustí v 11 hodin a vystoupí zde Staropražští pardálové, Gentlemani a Dalibor Gondík, Lords rock revival, Andonis Civopulos a Special (původní skupina Věry Špinarové). Program pak vyvrcholí vystoupením skupiny Keks a Tanker.

Staňte se členy FB skupiny Život v Plzeňském kraji a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv. Čtěte krimi články pohodlně z jednoho místa na FB skupině Policie v akci – Plzeňský kraj.

Na své si však určitě přijdou i děti, na které tu budou čekat atrakce. „Do letošního ročníku se nám zatím přihlásily pivovary Klenot z Radnic, Raven, Švabín, Malý Janek z Jinec, U Lenocha, Šťáhlavický pivovar U Šenkýřů, Radouš, Loužek, Purkmistr, minipivovar U Stočesů, Lyer a Four Elements. Další pivovary se mohou i nadále hlásit. Informace jsou zveřejněny na webu města,“ uvedla Anna Chromá z Odboru školství a kultury Městského úřadu Rokycany.