Tohle je bomba! DJKT připravuje konkurz do muzikálu Jesus Christ Superstar

Fotografie: Marek Vaneš, zdroj: Visit Plzeň

PLZEŇ – Pokud je vaším snem zahrát si v pořádném muzikálu a myslíte si, že na to máte, pak pořádně zbystřete. DJKT připravuje konkurz do jednoho ze známých světových  muzikálů.

Tím je proslulý Jesus Christ Superstar, do kterého se hledají představitelé rolí apoštolů, kněží a mužští členové company. Muzikál autorů Andrewa Lloyda Webbera a Tima Rice v českém přebásnění Michaela Prostějovského, v režii Lumíra Olšovského a hudebním nastudování Dalibora Bárty bude mít premiéru 2. prosince 2023 na Nové scéně DJKT v Plzni.

Konkurz se koná v neděli 21. května a v pondělí 22. května 2023 od 10.00 (prezence v 9.30) v budově Nového divadla, Palackého náměstí 30, 301 00 Plzeň.

Podmínky a požadavky:

– zkoušky od září 2023 (zkoušky jsou placené),

-uchazeči vyplní formulář na webu DJKT, kde uvedou základní údaje a přiloží umělecký životopis ve formátu Word/PDF s vloženou fotografií nejpozději do středy 17. května 2023,

-uchazeči si připraví vybrané konkurzní písně (notový materiál bude zaslán po přihlášení),

-všichni účastníci si s sebou vezmou taneční tréninkové oblečení a obuv,

-účastníci berou svou účastí na vědomí, že jejich vystoupení bude z pracovních důvodů zaznamenáváno a může být poskytnuto majitelům licence ke schválení obsazení,

-vyhlašovatel si vyhrazuje právo přihlášeného ke konkurzu nepřizvat,

-případné dotazy směřujte na e-mail: muzikal@djkt.eu.

PŘIHLAŠOVACÍ FORMULÁŘ NAJDETE ZDE!