Zvedla se a odešla! Sraženou chodkyni v Domažlicích hledá policie

DOMAŽLICE – Domažličtí dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody, která se stala dne 26. dubna v 11:45 hodin na silnici v ulici Poděbradova v Domažlicích.

Řidič osobního auta tovární značky Hyundai srazil neznámou chodkyni, když vyjížděl ze dvora bývalé prodejny ve směru na silnici z ulice Poděbradova do ulice Husova. Stalo se to právě ve chvíli, kdy žena jeho auto obcházela z pravé přední strany. Chodkyně po nárazu upadla na silnici, a poté se zvedla. Od řidiče nechtěla odvézt do nemocnice ani nežádala příjezd sanitky. Z místa odešla se starším mužem směrem k autobusovému nádraží. „Žena byla ve věku kolem 25 let a na sobě měla část červeného oblečení. Údajně pospíchala do zaměstnání. Je možné, že se jednalo o cizinku. Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě a pomoci s objasněním totožnosti neznámé chodkyně, se mohou přihlásit osobně na dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255 nebo 974 331 259, případně na bezplatnou tísňovou linku 158,“ sdělila mluvčí policie Barbora Šmaterová.

Staňte se členy FB skupiny Život v Plzeňském kraji a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv. Čtěte krimi články pohodlně z jednoho místa na FB skupině Policie v akci – Plzeňský kraj.

Zdroj: PČR