Kdo po letech poznal v rázné Wendy účastnici VyVolených, nespletl se!

Koukáte se rádi na soutěžní reality show? Měli jste nedávno pocit, při sledování pořadu Singl Švindl, že máte deja vu? Měli jste pravdu! Po sedmnácti letech se totiž na obrazovkách znovu objevila Wendy z legendární soutěže VyVolení.

Když se začala vysílat první řada VyVolených, reality show vyvolala doslova poprask. Ze soutěžících se staly celebrity, po kterých každý toužil. A jednou z nich byla i baculka kadeřnice Wendy Zapletalová. Reality show, která mapovala životy soutěžících žijících v jedné vile a byla naprostým fenoménem své doby. Ve vile kultovní relity show strávila kadeřnice 74 dní. Navíc pořad skvěle moderovala Tereza Pergnerová a sledovanost Primy trhala rekordy.

Prima tedy vsadila na známou tvář a do své vztahové soutěže nasadila dnes vizážistku Wendy Zapletalovou, aby odhalila, kteří tři ze čtyř mužů lžou a který je single. „Jsem dva roky single, miluju stromy a jsem trochu agent. Z osobních zkušeností muže odhalím. Když někdo lže, dotýká se obličeje. Jsem žena mnoha tváří a své zbraně vytáhnu. Přijdu na všechno,“ tvrdila o sobě Wendy, která je dnes maminkou samoživitelkou. A přestože jí hrál do ruky fakt, že již má zkušenosti před kamerou, není introvert a v neposlední řadě jí to slušelo, toho, který jediný říkal pravdu, neodhalila! Do soutěže podobné VyVoleným by se už nepřihlásila, to špehování by už dnes nesnesla.