Monika Absolonová si na své svatbě nejvíc užila únos nevěsty!

Chtěla by se Monika Absolonová ještě vdávat? To se dozvíte v našem rozhovoru s moderátorkou nové televizní docureality show, která zachycuje reálné svatby, Den jak sen.

Svatba může být plná rodinných zápletek, které vás nadchnou a překvapí i dojmou. A takové budou i svatby na Primě. Těšte se na jedinečnou Monika Absolonová bude vyprávět deset příběhů lásky a spolu se štábem projede napříč republikou. Svatba na fotbalovém hřišti, skautském táboře, motorkářská svatba, svatba jako z pohádky. Takový může být den D.

Ve svatebním vám to při focení velice slušelo. Uvažujete o tom, že byste si vy sama ještě jednou chtěla hledat ty dokonalé svatební šaty pro svůj velký den?

😂😂😂nenapadlo. Ale člověk míní a život mění😂

Jak vnímáte svatby? Jako divadlo pro rodinu, nebo jako obrovský závazek, kterým pár veřejně sděluje, že od daného okamžiku patří k sobě? Jsou svatby v životech lidí důležité?

Jsem rozvedená maminka dvou nemanželských úžasných synů… Popravdě vám neumím odpovědět. Já se vdávala ve 23 letech, v kostele a věřila, že to je napořád… Nedopadlo to tak, ale s bývalým manželem jsme vlastně kamarádi. Každý to cítí jinak, každý má své důvody pro sňatek. Díky natáčení pořadu Den, jak sen jsem potkala různé páry, v různých etapách života, ale všechny spojovala láska…

Jednou povedete své syny k oltáři. Pravděpodobně. Jaká budete tchyně? Dokážete to už dnes odhadnout? A jaká by tchyně podle vás měla být?

Táďovi bude 7 let a Matouškovi 4 roky. Upřímně jsem se nad tím ještě nezamyslela… Ale můj životní cíl je, aby byli kluci šťastní. Pokud jednou přivedou slečnu a řeknou, že bez ní nemůžou žít, tak je určitě podpořím a budu se modlit, aby byla fajn a měli hezký vztah. Vztah plný lásky, upřímnosti, důvěry a tolerance. A taky doufám, že ke mně budou chodit na oběd😂

Vzpomenete si, jak jste sama prožívala své svatební dny, co byla nejsilnější emoce?

Já se vdávala před 22 lety… a šťastně se rozvedla po 3 letech manželství 😂🙈, to už je tak dlouho, že nevím… Chtěla jsem, aby se všichni bavili a užili si to. Já si nakonec nejvíc užila únos nevěsty. Unesl mě Ríša Genzer a Martin Altrichter. Neumíte si představit tu legraci.

Co byste doporučila nevěstám, na co si dát pozor?

Především by si měli dat pozor na nevyžádané rady, a to nejen co se týče svatebního dne.

A co byste párům, které se na svůj velký den chystají, popřála?

Popřála bych to, co přeju všem. Hodně zdraví, štěstí, aby je láska, tolerance a chuť spolu sdílet život a podporovat se navzájem nikdy neopustila…

Zdroj TV Prima