Vloupali se do pobočky pošty na Mladoboleslavsku. Policie zatím tápe!

Zdroj: Policie ČR

MLADÁ BOLESLAV – K vloupání do prostor pošty v Loukově na Mladoboleslavsku došlo už 22. ledna 2023 krátce před půlnocí. Pátrání po pachatelích loupeže ale moc nepokročilo.

Kamery zachytily přijíždějící vozidlo Ford Combi bez registrační značky. Ve vozidle se nacházeli 3 muži. Jeden z nich řídil a zůstal v autě. Ostatní dva muži vystoupili a jeden vyndal z kufru vozidla tyč, kterou kameru otočil. Paradoxně právě v tuto chvíli ho kamera nejlépe zachytila, i když byl maskovaný rouškou.

Spolu s druhým mužem pak rozbili okno a vloupali se do prostor pošty. Nejspíš očekávali víc. Uvnitř odcizili alespoň 4 balíčky převzaté k přepravě v hodnotě necelých 4 tisíc korun. Za spácháni krádeže hrozí pachatelům až 2letý trest odnětí svobody.

Dosavadní šetření policistů a kriminalistů nikam nevedlo, proto se obracejí na širokou veřejnost. Poznáváte muže na kamerových záznamech nebo vozidlo, kterým na místo přijeli? Pokud máte jakékoliv informace k osobám podezřelých mužů, sdělte na linku 158 nebo nejlépe přímo kriminalistům z Mladé Boleslavi na číslo: 735 785 751.

VIDEO je zde!

 

Scan z kamerového záznamu. Zdroj: Policie ČR