Velké finále se blíží! 9. ročník Miss OK budou svými hlasy moct ovlivnit i diváci

Finalistky soutěže Miss OK
Foto Lukáš Navara

OLOMOUC – Už ve čtvrtek 13. dubna se Česko dozví, která z dívek si odnese vytouženou korunku krásy ze soutěže Miss OK. Prodej lístků je v plném proudu. Diváci můžou také hlasovat na webu a zvolit Miss OK Internet.

Večer se neponese pouze v duchu konkurence a soutěživosti na téma rušných dvacátých let. Pro diváky je přichystaný bohatý doprovodný program a sami se také budou moci podílet na volbě Miss OK Face. Již tradičně je možné se těšit na moderátorské duo ve složení Eva Decastelo a Petr Šimek. Na místě nebude chybět ani úřadující Miss OK Hana Cermanová. Dívky se sice budou připravovat už od brzkých ranních hodin, ale pro diváky se dveře do prostor Sklubu v Olomouci otevřou až od šesté hodiny večerní. Samotný program začne v sedm hodin, kdy usedne i nedočkavá porota v čele s ředitelem soutěže Romanem Štěpánkem. „Přípravy vrcholí. Jednáme tak, aby se vše stihlo,“ vyjádřil se Štěpánek k očekávanému finále.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.  

Publikum čekají módní přehlídky dívek, jejich společná choreografie, a také promenáda ve spodním prádle. Lístky lze zakoupit na webu. Pokud fanoušci soutěže nebudou moci dorazit, mohou aspoň svým hlasem přispět v již zmiňované kategorii Miss OK Internet. Volba tohoto titulu stále probíhá ZDE, hlasovat bude možné až do dne finále do 17:00 hodin. Hudební program v podobě živé hudby doplní atmosféru o retro tóny z dvacátých let minulého století. Baletním vystoupením obecenstvo potěší dvanáctiletá mistryně světa v klasickém baletu Laura Mohylová.