Muž, který v centru Kladna obtěžoval a lekal ženy, skončil v klepetech!

Foto: MP ČR

KLADNO – Během minulé noční směny zadržela hlídka městské policie exhibicionistu, který si v centru města vyhlédl několik žen, před kterými se pak obnažil a onanoval.

První hlášený případ se stal v ulici Poděbradova. Žena tu nastoupila do svého vozu a chtěla odjet. V tom k autu přistoupil ze strany řidiče muž. Podíval se na ni, stáhl si kraťasy a začal se osahávat na intimních partiích. Lekla se a z místa ujela. Po oznámení strážníci prověřili okolí, ale nikoho takového, která by odpovídal popisu, nenašli.

Během další pochůzky oslovil hlídku pro změnu muž. Jeho dcera přiběhla po nákupu v nedalekém obchodě domů celá vyděšená. Když vyšla z obchodu s nákupem, přistoupil k ní neznámý muž v kraťasech, které si stáhl a začal před ní onanovat. S nepěkným zážitkem utekla domů.

O nedlouho v Žižkově ulici spatřili strážníci muže odpovídajícího popisu. Když ho legitimovali, oslovila je žena, která pracuje v jedné z restaurací na pěší zóně. Také ona měla s mužem neblahou zkušenost. Těsně před tím, než provozovnu uzavřela, přistoupil ke dveřím, stáhl si kraťasy a začal se před ní uspokojovat.

Takové chování ovšem zákon klasifikuje jako trestný čin výtržnictví. Muže si tak od strážníků převzali policisté  k dalšímu šetření.