Pohřešovaná Daniela z Králova Dvora se našla. Pobývala v zahraničí

Foto: Policie ČR

BEROUN – Kriminalisté pátrali po 22leté Daniele trpící autoimunitní poruchou. O měsíc později policie odvolala pátrání. Žena se zdržovala v zahraničí, odkud kontaktovala rodinu, která si pro ni přijela. Nyni už je doma a v pořádku.

Matka pohřešuje svou dceru Danielu Pálčikovou, která je nezvěstná od 20. dubna 2023. Bydlí v Králově Dvoře. Naposledy ji viděla 19. dubna večer doma a potom si psaly SMS zprávy 20. dubna dopoledne. Daniela dala vědět, že přespí u kamarádky a vrátí se domů druhý den. Už se ale neozvala a její telefon je vypnutý.

Daniela trpí autoimunitní poruchou a potřebuje pravidelnou lékařskou péči. Matka se bojí o její život a zdraví, proto požádala o pomoc při jejím hledání.

Daniela je vysoká asi 160 cm, střední postavy. Má hnědé oči a středně dlouhé rovné vlasy hnědé barvy s blond melírem (Upozornění: na fotografii má jinou barvu vlasů). Nosí dioptrické brýle, ale nemusí je mít pořád na sobě.

Naposledy byla viděna v modrém kabátě pod kolena s nařasenými rameny, v černých džínách, černých plátěných teniskách. S sebou měla černý batoh.
Pokud ji někdo uvidíte nebo budete mít jakékoli informace o jejím pohybu, kontaktujte prosím policii na lince 158.