To musíte vidět! Dana Morávková totálně sjetá a Kateřina Brožová pod obraz!

Zdena Suchá se poprvé v životě dostane ke koláčkům s vysokým obsahem marihuany! Nejprve jí je omylem podstrčí studenti v čele se Švarcem (Martin Zounar), následně si již Zdena ráda poslouží sama.

Dana Morávková hraje v Ordinaci lékařku Zdenu Suchou, respektovanou, vždy profesionálně i profesně dokonalou, někdy až puntičkářskou chiruržku. S manželem Davidem (Jan Čenský) v poklidu vychovávají dceru Haničku a dospívajícího syna Toníka. Mnoho komediálních scén si tedy herečka neužije, ovšem jen do příštího dílu Ordinace. „Konečně komedie! Už jsem ani nečekala, že mi tvůrci Ordinace někdy dopřejí předvést se i jako komička. O to víc jsem ráda, že se to stalo, o to víc jsem si natáčení užívala,” vypráví Dana Morávková. A se smíchem pokračuje: „Zdena je obvykle pedantská, na můj vkus se hlídá až moc, je prostě suchá nejen příjmením. Ovšem tentokrát se odváže zase až moc a zapaří jak zamlada. Sama zkušenost s požitím koláčků s THC nemám, ale naštěstí jsem se měla ve svém okolí koho zeptat, jak takto změněný stav vědomí zahrát co nejvěrohodněji. Takže herecky jsem se svědomitě připravila a na place jsem se musela jen kontrolovat, abych to nepřehnala a neztratila na věrohodnosti. Následně jsem od štábu sklidila uznání, takže jsem byla v klidu, a diváci se tak mohou těšit, jak mluvím do banánu jako mikrofonu nebo velmi svérázně předvádím resekci žaludku.”

Ovšem Dana Morávková není jediná, kdo je v novém dílu Ordinace pod vlivem. Čestmír Mázl (Petr Rychlý) najde ve zbědovaném stavu svou novou kamarádku Ivetu v podání Kateřiny Brožové. Může za to Ivetin pohnutý osud, který se začne divákům konečně rozkrývat, a alkohol, jímž hrdinka hojí své bolesti, aniž by ho měla pod kontrolou. „Najít inspiraci pro věrohodné ztvárnění alkoholičky zase tak složité není. Bohužel. Stačí se pozorněji rozhlédnout kolem sebe. Stejně zajímavé jako opilou je pro mě hrát Ivetu jako ženu dlouhodobě žijící na psychické i existenční hraně!” zve ke sledování nových dílů její představitelka Kateřina Brožová.

Zdroj TV Voyo