S omezením na pražském Barrandovském mostě počítejte už od soboty!

Zdroj: TSK

STŘEDOČESKÝ KRAJ – Od pondělí 15. května se Barrandovském mostě zahájí druhá fáze rozsáhlých oprav, které dojíždějícím středočeským řidičům zkomplikuje život.

Dopravní omezení začnou už od soboty 13. května! O víkendu začnou pražští silničáři se značením dopravních omezení. Řidiči by proto měli raději využít objízdné trasy.
Od pondělí ubyde řidičům v každém směru jeden jízdní pruh. Silničáři navíc uzavřou barrandovskou rampu ve směru z ulice K Barrandovu na Jižní spojku. Dělníci tu budou frézovat silnici nebo demolovat římsy a zábradlí.

Objížďky

Objízdné trasy povedou primárně po Pražském okruhu. Pro použití v rozsahu vyznačených objízdných tras bude okruh k dispozici zdarma a nebude nutné mít dálniční známku.

S navigací, nebo MHD

Pirátský náměstek primátora pro oblast dopravy Zdeněk Hřib doporučil řidičům využívat navigační aplikace s aktuálními informacemi o dopravě. A nejlépe místo autem jet městskou hromadnou dopravu. Jak cestovat? 

Do půlky srpna

Rekonstrukce Barrandovského mostu je rozložená do několika let, první část oprav začala loni v květnu. Letošní fáze oprav by měla být hotová do poloviny srpna.

Podívejte na instruktážní VIDEO

Přečtěte si: Na co si dát pozor

Doporučení

Zdroj: TSK