Rybičky 48 rozezní o víkendu Kutnou Horu. Rakovník láká na Konšelský tuplák!

Foto: Rybičky 48

STŘEDOČESKÝ KRAJ – Zapomeňte na běžné starosti a přijeďte zažít víkend plný radosti, kultury i piva ve dvou krásných městech České republiky – Kutné Hoře a Rakovníku.

Hudba, gastro a sport v jednom

Nabité víkendové programy čekají v Kutné Hoře 27. a 28. května. Gastrofestival, Pochod kutnohorských havířů, vernisáž výstavy v GASKu, Pohádková Barbora ZŠ Žižkov, sportovní utkání a fotbalový charitativní zápas – to je jen špička ledovce toho, co Kutná Hora připravila pro své návštěvníky.

Velkou slávu si však užijete na dvoudenním megakoncertu kutnohorské kapely Rybičky 48, která oslaví své 20. výročí od založení. Megakoncerty  se po dva víkendové dny konají v parku pod Vlašským dvorem. Skupina představí také své hosty Xindla X, Jakuba Děkana a kapelu Jelen. Program začíná krátce po poledni a bude mu předcházet autogramiáda.
Jak kapela v pátek večer na sociálních sítích oznámila: „Na neděli zbývá pár lístků v předprodeji a na kasu na místě necháme 200 lupenů pro opozdilce.“

Vzhledem k bohatému programu a očekávané zvýšené návštěvnosti upozorňuje město na možné obtíže s průjezdností centrem města, parkováním a naplněnou kapacitou restauračních zařízení. V souvislosti s koncertem skupiny Rybičky 48 připomíná i uzavírky komunikací.

Špičkové pivo a hudební slavnosti

Pokud jste milovníci piva a hudby, neměli byste si nechat ujít slavnosti Konšelský tuplák, které se konají zítra od 13 hodin na rakovnickém radničním dvoře. Za vstupné 200 korun se mohou návštěvníci těšit na produkci sedmi minipivovarů a pivovaru v Rakovníku. Ke každé vstupence navíc získají půllitr.

Ale to není vše. V doprovodném programu vystoupí kapely jako Lucie revival a reggae a ska skupina Fast Food orchestra. Užijte si skvělé pivo a výbornou hudbu v srdci Rakovníka!

Ať už preferujete kulturu, sport, hudbu, nebo si chcete jen vychutnat pivo, užijte si svůj víkend plný zábavy a radosti!