Matěj Ruppert ví, jak na správnou party: Holky, vodka a pohoda!

Přestože Matěj Ruppert není za mikrofonem žádným nováčkem, ale moderátorem se stále necítí být. To je prý doménou jeho parťáka Pavla Cejnara, se kterým teď na Evropě 2 moderují Summer Party.

Do pořadu si Matěj s Pavelem zvou hvězdné hosty z řad moderátorů Evropy 2, aby je posluchačům představili zase trochu jinak, jak je neznají. I proto kolegy zvou samostatně, i když běžně vysílají v rádiu jako dvojice nebo trojice. Na dotaz, kde se Matěj Ruppert inspiruje při vymýšlení úkolů a dotazů pro hosty, odpověděl se smíchem: „To bych taky rád věděl, ale najednou to přijde. Něco si v hlavě lehce předpřipravím. Spíš je hrozně zajímavý, že já vůbec nevím, na koho otázka a úkol budou cílený.“ Na rozdíl od něho ale moderátoři Evropy 2 přesně vědí, kdo jim záludné úkoly a dotazy připravuje. Matěj se ale prý jejich reakcí nebojí. „Snažím se, aby to bylo vtipný, zajímavý a aby to ostatní moderátory alespoň trošku vyštengrovalo k nějaké vtipné odpovědi. Samozřejmě to není žádná soutěž,“ dodává.

Vedle toho je Summer Party Evropy 2 rovněž o spoustě inspirace na letní party, jak má správně vypadat a co na ní rozhodně nesmí chybět. „Když mi bylo 20, tak to bylo hodně vodky, džusu, holky, plavky a ideálně někde u vody. Teď je to tak, že vodky může být o trochu méně, holka jenom jedna – moje žena. Přesně řečeno 3 ženy – moje žena a dvě dcerušky,“ prozradil Matěj Ruppert svoji představu ideální letní party. Následně doplnil: „Ještě to mám hodně spojený s kámošema, protože v létě hodně hrajeme s Monkey Business. Ideální summer party je tedy na koncertě Monkey Business, kdy se všichni uvolníme, je nám dobře. Ideálně, když je to někde u přehrady. V posledních letech se začalo grilovat, takže ještě dobrý gril a něco dobrého na něj.“  Summer Party vysílá Evropa 2 až do konce srpna každý pátek od 20 do 23 hodin.

Zdroj Evropa 2